Eerste ontmoeting Vrienden van Het Baafje

Maandagavond 2 mei 2011 zijn een aantal bezorgde zwemmers bij elkaar gekomen in het Gemeentehuis te Heiloo om te praten over de toekomst van het Baafje. Iedereen aanwezig wilde graag zijn steentje bijdragen om te onderzoeken wat we kunnen doen om het Baafje te behouden voor de inwoners van Heiloo.

Naar aanleiding van de bespreking zijn een aantal actiepunten opgeschreven om verder onderzoek te doen en meer mensen te vinden die willen meedenken en meehelpen. Binnenkort volgt meer informatie over dit prille initiatief. In de tussentijd kunt u altijd contact opnemen.

1 Comment on “Eerste ontmoeting Vrienden van Het Baafje

  1. Mijn moeder, Tonny Schrijen, gaat al vele jaren 2x per dag zwemmen. Op die manier heeft zij haar blijft zij (bijna 85) jong en lenig! Sinds haar 80ste vieren wij haar verjaardag in het zwembad. Zij wordt dan door de andere trouwe bezoekers flink in het zonnetje gezet. Het zou jammer zijn als dit straks niet meer zou kunnen!