Mevrouw Schrijen oudste bezoeker Het Baafje?

Ieder jaar viert mevrouw Tonny Schrijen haar verjaardag in Zwembad Het Baafje. Zij zwemt er het hele seizoen twee keer per dag, en doet dat al sinds het zwembad voor het eerst de deuren opende. Hieronder een wat oudere foto van de 80ste verjaardag van Mevrouw Schrijen. Hanny Adams, al lange tijd medewerker van het zwembad, biedt haar op onderstaande foto een kado aan.

Gisteren hield tijdens een vergadering van de Vrienden van Het Baafje de inmiddels 85 jaar oude Tonny Schrijen een gloedvol betoog over het belang van het zwembad. Zij benadrukte vooral hoe fijn het is voor de jeugd om in de zomermaanden een goede plek te hebben in Heiloo om samen te praten en te zwemmen.

1 Reactie op “Mevrouw Schrijen oudste bezoeker Het Baafje?
  1. Leonie schreef:

    ooh wat leuk, oma!
    je kan trots op jezelf zijn!

    groetjes leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*