Baafje Promotie Team

Een drukke dag vandaag voor het Baafje Promotie Team. Er werden handtekeningen verzameld bij de openingsavond van de avondvierdaagse. Vele kinderen en ouders hebben hun steun voor het zwembad laten zien door een handtekening te zetten. En het toeval wilde dat de route (5km) ook nog langs het prachtige Baafje voerde!

Hieronder het team in actie. Klik op de plaatjes voor een grotere versie.

2 Comments on “Baafje Promotie Team

  1. Wie is er niet opgegroeid met het Baafje. Was je niet op vakantie, dan ging je naar het Baafje. Vrienden ontmoeten, luieren op het veldje, de mooiste bommetjes van “de hoge” maken en een schuimblok of een patatje bij het winkeltje.
    Er is al zoveel ingeleverd op het terrein van het Baafje. Niet behouden maar opknappen en exploiteren, zodat de hele regio weer langs komt. Niet naar de onmogelijkheden maar mogelijkheden kijken. De gemeente Heiloo moet niet laf zijn maar juist de faciliteiten behouden, die het zo prettig maken om er in op te groeien en te leven.