Opening zwemseizoen 28 april

Voorbereidingen opening zwemseizoen van start

Op 28 april a.s. is het zover: om 10.00 uur gaan de deuren van het Baafje gaan weer open voor een hele zomer zwemplezier.  In een gezellige sfeer, met muzikale omlijsting van muziekvereniging Caecilia, kunnen de eerste baantjes weer getrokken worden.

Extra activiteiten

Het openingsprogramma ziet er goed uit. Na het officiële lintje doorknippen door wethouder Veger is het zwembad geopend en zijn er extra leuke activiteiten voor de bezoekers.  De trouwe baantjestrekkers kunnen het 50 meterbad inwijden. Voor de kinderen is er een buikschuifwaterglijbaan en liggen er aquaballs in het instructiebad.

Waterski en waveboarddemonstratie om 13.30 uur

Om 13.30 uur start de waterski en waveboard-demonstratie en krijgen de kinderen de kans het zelf ook te proberen.

De kiosk is de hele dag geopend en voor de kinderen zijn er wat extra versnaperingen.

 

Natuurlijk zijn de Vrienden van het Baafje ook aanwezig!