Zwemactief in zwembad Het Baafje

Zwemactief van start in Het Baafje

Vanaf woensdag 29 mei is het zover, dan start het programma  Zwemactief in zwembad Het Baafje.  Maar liefst 11 basisschoolklassen  komen tussen 29 mei en 19 juni naar Het Baafje om twee keer driekwartier lang te zwemmen, springen, duiken en actief bezig te zijn in het water. De aftrap wordt gegeven door groep 8 van basisschool De Duif.

[email protected]

Zwemactief is een onderdeel van het programma [email protected], waarin kinderen tijdens gymlessen kennis kunnen maken met diverse sporten. Voor dit zwemonderdeel hebben de Sportraad, zwemvereniging De Spetters en De Vrienden van het Baafje de handen ineengeslagen.  Met als resultaat dat Zwemactief wordt aangeboden op maandag van 9.00 tot 15.00 uur  en op woensdagochtend van 9.45 uur tot 12.00 uur. 

 Gebruik 50-meterbad

De leerlingen zwemmen in een afgezet gedeelte van het 50-meterbad. Het zwembad is tijdens Zwemactief conform de bezoektijden geopend voor andere bezoekers.