Kinderen Timmerdorp zwemmen gratis in Het Baafje

Ieder jaar vindt in Heiloo tijdens de vakantie een geweldig evenement plaats: Timmerdorp. Dan bouwen ca. 650 kinderen onder begeleiding van 125 medewerkers een schitterend dorp vanuit één grote stapel hout. Nieuw is dit jaar dat na afloop van al het werk de kinderen “moe-getimmerd” en verhit op vrijdagmiddag 15 augustus geheel gratis een duik kunnen nemen in zwembad Het Baafje.

De Vrienden van het Baafje en Timmerdorp slaan de handen ineen. Wat is Heiloo zonder Timmerdorp en zonder Het Baafje? Het gratis zwemmen wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het Baafje, mede ondersteund door de Golf en Country club Heiloo met het “Heiloo Open”. Achtergrond hiervan is dat “De Vrienden”- en het blijkt ons iedere keer weer – en veel inwoners uit Heiloo, het buitengewoon belangrijk vinden dit fraaie recreatieve bad juist onder de jeugd te promoten. De jeugd heeft de toekomst en die hebben wij ook nodig voor het voortbestaan van “Het Baafje”!
logo timmerdorp