Actie – Steun Het Baafje

De Stichting Vrienden van Het Baafje wil het zwembad open houden en het zwembad aantrekkelijk houden voor jong en oud.

Meld je aan als vrijwilliger en/of donateur:

(of print het formulier uit)

Vul aub uw e-mail adres in, dan kunnen we contact met u opnemen

Per post:
Secretariaat Vrienden van het Baafje
Obriglaan 9
1852 KA Heiloo

Info
secretariaat: 072-5334343
registratie donateurs/vrijwilligers: 072-5330665

7 Comments on “Actie – Steun Het Baafje

 1. Het baafje moet blijven omdat: kinderen daar hun energie kwijt kunnen, kunnen werken aan hun eigen zelfbeeld door bv sociale contacten te kunnen opbouwen. Het is een zwembad die voor alle leeftijden bestemt is en goed is voor de ontwikkeling en beweging van de kinderen. als we het baafje weg halen krijgen we nog meer kinderen voor de tv want iedere keer uit heiloo gaan om iets te ondernemen als werkende ouder daar is ook niet altijd tijd voor.

  groetjes rick en anja

 2. Wanneer worden de handtekeningen aangeboden aan de gemeente? Tot wanneer kunnen we formulieren met handtekeningen aanleveren?

 3. Hoi,

  we denken aan nog een week of twee. In elk geval vóór het zomerreces. Dus je kan sowieso deze en volgende week lekker aan de gang.

  Groet, Edwin

 4. Hi Joop, dank voor je interesse om te tekenen. Ik denk dat e-mailen niet mee telt. Je kan wel mailen via het contactformulier.

  Wat beter is, is zelf downloaden, printen en inleveren van een formulier. Hopelijk is dat een optie voor je. Kan je gelijk wat buren vragen mee te tekenen 🙂

 5. gisteren mee gemaakt opa en twee kleine kinderen betalen bij de kassa en komen er dan achter dat alleen het grote bad gevuld is. Waarom heeft de dame achter de kassa niets gezegd, wel een manier om klanten weg te jagen

 6. Ik steun deze actie – Ik ben deze zomer ongeveer 20 keer geweest weer of geen weer. Ik heb ook zeker ideeen hoe de exploitatie beter zou werken.
  zo vind ik de openingstijden een goed punt, na mijn werk zwemmen kan eigenlijk nooit terwijl als het bad simpel tot 21:00 open zou zijn zou ik er miss nog vaker inliggen.
  daarnaast zie ik ook mogelijkheden tot muziekevenementen en andere activiteiten.. Hou het zwembad open..
  Ook namens Buk Buk Heiloo

  Onno