Missie en doelstellingen

De stichting Vrienden van het Baafje heeft de volgende doelstelling
a. Het bevorderen van een positieve besluitvorming door de gemeente Heiloo inzake het openhouden van het openluchtbad Het Baafje te Heiloo
b. Het houden van toezicht op het realiseren van een adequaat en optimaal zwembad gedurende minimaal vier maanden per jaar waarbij de stichting een controlerende rol op zich neemt
c. Het bevorderen van zwemmen als een positieve bijdrage aan de gezondheid en het behoud van het Baafje als ontmoetingsplek voor alle inwoners van Heiloo e.o.

Zwembad Het Baafje heeft in de zomer van 2012 bijverwarming nodig, zodat bij de start van het seizoen (en tijdens evenementen) een gewenste watertemperatuur ingesteld kan worden.
In 2011 is het zwembad in de mooie maand mei gesloten gebleven, omdat de watertemperatuur lager was dan 18 graden. Dat willen wij dit jaar voorkomen. Ook in 2009 en 2010 kon het zwembad niet op tijd open vanwege de te lage zwembadwatertemperatuur.

Wij willen van 2012 een succesvol seizoen maken, zodat duidelijk wordt dat zwembad Het Baafje een onmiskenbare toevoeging is aan de aantrekkelijkheid van Heiloo voor inwoners én bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*