Steun de Vrienden

Wat is Heiloo zonder zwembad Het Baafje? Een 50 meter bad krijg je nooit meer terug! De Vrienden van het Baafje proberen het bad te behouden voor Heiloo en omgeving.

Word donateur
Vind u ook dat Heiloo zonder zwembad Het Baafje ondenkbaar is? Dat jong en oud er terecht moeten kunnen op zomerse dagen, om gezamenlijk buiten te zijn, te sporten en te genieten? Word dan nu donateur van de Stichting Vrienden van het Baafje. Wij kunnen uw steun goed gebruiken!
Wilt u donateur worden? Neem dan contact op met onze penningmeester via [email protected] of vul het formulier in

Sponsoring
De vrienden van het Baafje willen het exploitatietekort verminderen door het zwembad aantrekkelijker te maken voor allerhande activiteiten. Heb je daar goede ideeën over of heb je zin om het zwembad te gebruiken voor een sportevenement, een buurtbarbecue of een andere activiteit? Neem dan contact met ons op: [email protected].

Bedankt!
Zwemmer of geen zwemmer, Het Baafje kan niet zonder uw steun. Daarom willen de Vrienden van Het Baafje iedereen die het zwembad een warm hart toedraagt daarvoor bedanken.

Voor de donateurs heeft de Stichting ook nog iets in petto. Aan het einde van de zomer zal het zwemseizoen feestelijk worden afgesloten. Alle donateurs zijn dan van harte welkom bij een verrassende afsluiting van het seizoen.